Bel of mail ons voor een vraag

Tammingastraat 58,
Hornhuizen

Werken, eten, slapen?

Datum

2 – 28 augustus: Zomerpension

Het zomerpension hoort natuurlijk bij Nieuw Wongema als het wad hoort bij het tij. De hele maand augustus kan iedereen aanschuiven. Voor een praatje, een maaltijd, een spelletje of om naar een klein optreden te luisteren/kijken in ons mini-theater. Voor aanwaaiers die een nachtje een kamer huren, voor vrienden die een paar dagen blijven plakken en voor alle andere mensen die er even uit willen. Dompel je onder in de gezelligheid van Nieuw Wongema. Leer de vogels kennen, maak kennis met de nieuwe herbergiers en andere markante dorpsbewoners, proef al het lekkers dat deze streek te bieden heeft en probeer ook eens een potje Majongema.

Openingstijden:

  • maandag en dinsdag: terras gesloten (wel open voor pensiongasten)
  • woensdag: terras open van 11-17 uur
  • donderdag – zondag: terras open van 11-21 uur. Op het terras zijn koffie, lekkers, lunchhappen en borrel verkrijgbaar. Aanschuiven voor de maaltijd kan, wel even reserveren op post@nieuwwongema.nl.

Het terras is open van woensdag tot en met zondag. Dan staat de koffie klaar, verse verveine thee in de pot, plaattaart uit de streek, lunchhappen en ’s middag is het vanaf 16 uur borrel met vers biobier van de tap en zeewierbitterballen. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag én zondag kun je aanschuiven voor de avondmaaltijd met steeds wisselende gastkoks. Wel even reserveren op post@nieuwwongema.nl. Of wandel even binnen. Let op: het weekend van 14/15 augustus zijn we wegens personeelsgebrek beperkt open. Op zaterdag tot 18 uur en op zondag tot 16 uur. Helaas ook geen mogelijkheid om mee te eten.

Alle ruimte voor een goed gesprek, een hoekje met een boek, een wandeling door de velden en naar de waddendijk. Slaap uit of ga bij het krieken uit de veren, iedereen krijgt de ruimte. Op vrijdag is er cabaret/standup comedy of een singer songwriter, met liedjes en soms rake grappen. Kijk voor de line-up even in onze agenda.

Meer
artikelen

Nieuw Wongema maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt.

Nieuw Wongema maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt.