Bel of mail ons voor een vraag

Tammingastraat 58,
Hornhuizen

Werken, eten, slapen?

Datum

28 augustus HENK

Zin in een feestje om deze heerlijke zomer mee af te sluiten? Trek je mooiste bloes aan of die heerlijke zomerjurk die je net iets te weinig hebt gedragen deze zomer, en kom naar Hornhuizen! Henk Derks, prominent inwoner van Hornhuizen, heeft er weer zin in. Wordt het de zesde of de zevende keer? Wij zijn een beetje de tel kwijt. Maar het HENK-feest is inmiddels een begrip in Hornhuizen en ver daarbuiten.

Vanaf 17 uur ben je welkom om mee te eten. Er wordt door diverse dorpsbewoners verrukkelijk Pools gekookt, we stoken een vuurtje, draaien een plaatje en hebben het gezellig. Niets moet, alles kan. Het menu bestaat uit een aantal heerlijke Poolse gerechten, waarvan er twee vegetarisch zijn:

  • soep strogonow
  • pierogi – vegetarisch pasteitje
  • zvazy wetewe – vlees met komkommer en spek
  • ziemniaki – aardappelen op zijn pools.

De kosten van de maaltijd (alleen de inkoopkosten worden doorberekend) zullen ongeveer 15 euro bedragen. Ter plekke kun je muntjes kopen à € 2,50 voor je drankjes. INSCHRIJVING IS HELAAS GESLOTEN.

Meer
artikelen

Nieuw Wongema maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt.

Nieuw Wongema maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt.