Bel of mail ons voor een vraag

Tammingastraat 58,
Hornhuizen

Werken, eten, slapen?

Datum

13 augustus: Standup met Jeroen Pater

Standup Comedian Jeroen Pater mag als geboren Groninger deze zomer niet ontbreken op Nieuw Wongema!
Op vrijdag 13 augustus organiseert hij ’s middags een workshop ‘presenteren met humor’ en ’s avonds geeft hij een korte voorstelling in ons mini-theater.

Jeroen was 10 jaar lid van het beruchte ‘Comedy Explosion’ in Amsterdam en richte daarna zijn eigen comedygezelschap in Utrecht op: de Comedyhuis Club. Elk jaar organiseert hij ook het Utrecht International Comedy Festival. Ook vergeet hij nooit hoe het ooit is begonnen. Hij richtte daarom een comedyschool op, waar regelmatig cursussen voor beginnende en gevorderde comedians worden gegeven. Veel van deze talentvolle comedians treden nu op in theaters of zijn te zien festivals en op tv.

Maar bovenal blijft Jeroen Pater ook zelf comedian. Zijn comedy gaat over de kleine en grotefrustraties in het leven. Hij omarmt de onvolmaaktheid van het bestaan en houdt je een spiegel voor. Zijn stijl is relaxed, persoonlijk en eerlijk.

15 uur: Workshop presenteren met humor. Toegang: € 20,–, plek voor 12 mensen. Duur anderhalf uur.

Hoe verzin je grapjes? Hoe kun je een logisch verhaal vertellen en breng je regelmatig daarin een punchline, zo dat iedereen voluit lacht? Hoe kun je herkenbare situaties zo schetsen dat ze vrolijk herkenbaar zijn voor iedereen? Hoe begin je je verhaal eigenlijk? En hoe houd je je zenuwen in bedwang tijdens de korte tijd achter de microfoon?
Deze en meer vragen komen aan bod in een kleine workshop voor iedereen die het zat is om saai te zijn, of juist voor degenen die de lach aan hun broek hebben hangen en daar meer over willen weten.

Let op: tot 25 jaar: gratis!

20 uur: Stand up comedy met Jeroen Pater. Toegang € 7,50, plek voor 30 mensen. Duur: 45 minuten.

Reserveren hier je ticket.

NB we vragen iedereen die reserveert een vaccinatiebewijs of een negatieve coronatest (“groen scherm”) te laten zien. Zo houden we het voor iedereen veilig om bij elkaar te komen.

Meer
artikelen

Nieuw Wongema maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt.

Nieuw Wongema maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt.