Bel of mail ons voor een vraag

Tammingastraat 58,
Hornhuizen

Werken, eten, slapen?

Datum

2 oktober: Esther Apituley en Hans Dagelet

In samenwerking met Nieuw Wongema organiseren Esther Apituley (altviool), Hans Dagelet (acteur/trompet) en Renée Bekkers (accordeon) op zaterdag 2 oktober om 20.00 uur de voorstelling In De Schemering in de kerk van Hornhuizen. Vooraf en na de voorstelling kunnen bezoekers bij Nieuw Wongema terecht voor een simpel theatermenu, een drankje en eventueel ook een overnachting. De voorstelling is een eerste in een reeks culturele publieksactiviteiten van Nieuw Wongema. Onder de noemer ‘De C van NW’ organiseren we op onregelmatige basis mooie, kleinschalige culturele evenementen.

In De Schemering is een concertperformance waarin theater, muziek en literatuur schaamteloos door elkaar vloeien. De performances worden op bijzondere locaties verspreid over Nederland gepresenteerd en hebben een ‘plug & play’-karakter. De voorstelling kreeg vier sterren van Kester Freriks in de Theaterkrant

Met een reeks concertperformances verkennen en reflecteren violist Esther Apituley en acteur/trompettist Hans Dagelet op deze ’tijd’. Maar ook op andere tijden die destijds ook bizar, vreemd, absurd waren. Apituley en Dagelet spelen composities en teksten die over deze ‘impasse’ gaan. Deze artiesten zijn als geen ander in staat de ontwikkelingen te duiden, collectieve ervaringen te verbeelden en nieuwe toekomstbeelden te schetsen. En dat kan met de nodige dosis humor. 

Tickets à 20 euro reserveren via info@violaviola.nl, je ontvangt dan een betaallink.

Reserveren voor het eten of overnachting kan via post@nieuwwongema.nl  

LET OP: voor toegang tot de voorstelling heeft u – naast uw ticket – ook een Coronatoegangsbewijs nodig.

Meer
artikelen

Nieuw Wongema maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt.

Nieuw Wongema maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt.