Bel of mail ons voor een vraag

Tammingastraat 58,
Hornhuizen

Werken, eten, slapen?

Datum

Afscheidsbericht van Youetta en Sandra

Youetta en https://usercontent.one/wp/www.nieuwwongema.nl/wp-content/uploads/2021/09/Beeld-Kabarett_Dapitulet-1.jpeg?media=1638280888 hebben besloten per 1 november de coöperatie te verlaten en te stoppen met hun werk bij Nieuw Wongema. “We hebben heel veel energie in de doorstart van Nieuw Wongema gestoken en zijn blij dat we een tijd trekkers zijn geweest van deze bijzondere plek”, aldus https://usercontent.one/wp/www.nieuwwongema.nl/wp-content/uploads/2021/09/Beeld-Kabarett_Dapitulet-1.jpeg?media=1638280888 van Kampen. “Maar er ontstond binnen de coöperatie niet de synergie die we nodig hadden om deze uitdagende klus ook de komende jaren te klaren.” “Die synergie was nodig als olie tussen alle raderen die we tegelijkertijd in werking hebben gezet in Wongema”, vult Youetta aan, “zonder die olie loopt het stroef en kost te veel energie. Dan moet je zo wijs zijn om ruimte te maken.”

Terugkijkend zijn ze erg trots op dit jaar: “We hebben fantastische dagen met gasten gehad en ontzettend genoten van alle culturele bijeenkomsten en voorstellingen. En we vonden het geweldig om groepen in de watten te leggen en kennis te laten maken met het Hogeland. Het was ook heel bijzonder om een tijdje in Hornhuizen te vertoeven en met alle dorpsgenoten kennis te maken. We hebben met zijn allen Nieuw Wongema een doorstart kunnen geven in dit moeilijke Corona-jaar. Het draait nu goed.”

Astrid en Wilbert gaan bekijken hoe ze Wongema verder uitbouwen. Het pand is opgeknapt en de agenda is goed gevuld en Nieuw Wongema heeft een mooie basis om in de vertrouwde handen van Wilbert en Astrid verder te groeien en bloeien.

https://usercontent.one/wp/www.nieuwwongema.nl/wp-content/uploads/2021/09/Beeld-Kabarett_Dapitulet-1.jpeg?media=1638280888 en Youetta nemen nu even rust na dit dynamische jaar en gaan daarna op andere plekken in Nederland door met wat ze altijd al deden: het initiëren en leiden van groene en sociale projecten. Een hoop nieuwe vaardigheden en inzichten rijker vervolgen zij hun weg naar nieuwe avonturen. Mocht je één van hen nog een berichtje willen sturen of bij jouw avontuur willen betrekken, dan zijn zij bereikbaar via youetta@yfactor.nl of sandra@deschaalvankampen.nl

Meer
artikelen

Nieuw Wongema maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt.

Nieuw Wongema maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt.