Bel of mail ons voor een vraag

Tammingastraat 58,
Hornhuizen

Werken, eten, slapen?

Datum

Een huis van transitie

Soms lijkt het wel of heel Nederland in de ban is van transities: we willen onze samenleving duurzamer, eerlijker en inclusiever maken. Maar waar komen al die kennis en ervaringen samen? Waar kun jij inspiratie opdoen van anderen die ook met deze onderwerpen bezig zijn?

Ons uiteindelijke doel is van Nieuw Wongema een ‘Huis van transitie’ te maken. Of je nu een plan hebt om de nieuwe economie in praktijk te brengen, een leefbaar platteland te stimuleren of nieuwe – coöperatieve – vormen van samenwerking wilt uitproberen: je bent van harte welkom. Wij als herbergiers helpen je graag op weg, met onze eigen ervaring, ons netwerk en onze ideeën. Ook kunnen we jouw dag faciliteren, het gesprek leiden, zodat jij en je collega’s volop kunnen focussen op waar je mee bezig wilt zijn. Waar de ene groep zich richt op het toekomstig middelbaar onderwijs in het Hogeland, houdt de andere zich bezig met diversiteit of gemeenschappelijk bezit van grond.

Ons doel is van Nieuw Wongema een plek te maken waar het goed toeven is, waar mensen respectvol met elkaar omgaan en niemand er met de poet of de macht vandoor gaat. Een plek waarin geld niet leidend is, maar goede energie. Een plek waar rare plannen kunnen ontstaan, waarin we een kijkje nemen in de wereld zoals die zou kunnen zijn. Waarin jong leert van oud en oud leert van jong. We willen nieuwe manieren van samenwerken vormgeven, successen vieren, gelijkwaardigheid creëren. Er staan bloemen op tafel, er hangt kunst en kleur aan de muur, we schenken jou koffie met warme (haver?)melk of een glaasje bessensap, je mag lp’s draaien, een vuurtje stoken of naar buiten om inspiratie op te doen. Wij omringen jou met aandacht en vertrouwen en stimuleren je het goede uit jezelf te halen.

Neem vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer
artikelen

Nieuw Wongema maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt.

Nieuw Wongema maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt.