Bel of mail ons voor een vraag

Tammingastraat 58,
Hornhuizen

Werken, eten, slapen?

Datum

Het collectief

Wilbert van de Kamp is (relatief) jong, nieuwbakken Hornhuizer en zit altijd vol plannen en erg dynamische, maar mooie projecten. Hij kookt verrukkelijk met mooie producten uit de omgeving (waarbij hij wel altijd veel rommel in de keuken maakt) en kent bijna iedereen in de streek. Sommigen van jullie kennen hem vast ook al wel van het Aardappelfeest of als gastkok. wilbert@nieuwwongema.nl

Astrid Kaag is Hornhuizer en weet veel van beleid. Haar hart ligt bij de ‘inclusieve’ samenleving en nieuwe economie en zij leidt vanuit de provincie Brabant allerlei projecten op dat gebied. Ze gaat de hele wereld over, maar het laatste jaar vooral via de computer. astrid@nieuwwongema.nl

Wat zouden we zonder Belinda moeten? Belinda zorgt dat alles schoon en netjes is, draait bij nacht en ontij wasjes, maar kan tot op heden nog niet zelf de koffie-automaat bedienen, dus dat doen wij met alle liefde voor haar. Als ze er is: bedank haar, want zonder Belinda geen Wongema. belinda@nieuwwongema.nl

Hornhuizen is een prachtig dorp, vol met lieve mensen. Ze organiseren feesten in Wongema, hangen er aan de bar, eten er zeewierbitterballen en helpen Astrid en Wilbert waar nodig.

Als Wongema zijn we natuurlijk schatplichtig aan Erik Wong, de naamgever van Wongema. 10 jaar lang runde hij Wongema. Hij is gelukkig zelf ook nog regelmatig in Wongema te vinden en zit in het bestuur van Stichting Wongema. info@erikwong.nl

Meer
artikelen

Nieuw Wongema maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt.

Nieuw Wongema maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt.