Bel of mail ons voor een vraag

Tammingastraat 58,
Hornhuizen

Werken, eten, slapen?

Datum

Nieuw Wongema & coronaregels

Bieuw Wongema houdt zich natuur aan de geldende RIVM-regels. Om te kunnen zitten op het terras of binnen moet je je officieel registreren en een gezondheidsverklaring onderschrijven. Binnen houdt iedereen rekening met elkaar en blijft op veilige afstand. We zorgen voor extra schoonmaak van de toiletten.
Deze zomer is – in ieder geval tot 13 augustus – entertainment in de horeca verboden. Om die reden hebben we in de naast ons café gelegen schuur een mini-theater ingericht. Optredens en horeca blijven op deze manier goed gescheiden. We vragen iedereen die een kaartje heeft gereserveerd voor een van de optredens in augustus, bij binnenkomst om een vaccinatiebewijs dan wel een testbewijs (“groen scherm”) te laten zien. Zo houden we het veilig. Voor jullie en voor ons.

Maar…het goede nieuws is: er is plek genoeg op Nieuw Wongema om 1,5 meter afstand te houden. Je kunt lekker in de zon naast de stokrozen zitten op ons grote terras of binnen zitten aan een van de felgroene tafeltjes. Met een groep van 10-20 mensen kun je eventueel het hele pand afhuren, zodat je een dagdeel of een paar dagen kunt slapen, werken en eten met behoud van de huidige afstandsregels. Neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Meer
artikelen

Nieuw Wongema maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt.

Nieuw Wongema maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt.