Bel of mail ons voor een vraag

Tammingastraat 58,
Hornhuizen

Werken, eten, slapen?

Contact

Kom ook!

Wil je met een groep een bijzondere (mid)week organiseren in Wongema? Zelf koken of dat door ons laten doen? Een week kunst maken of een paar dagen met collega’s de hei/de kwelder op om een nieuw plan uit te broeden? Met kunststudenten de ruimte hebben om nieuwe stappen te maken en te creëren op een plek die daarvoor ingericht is? Met vrienden of familie de rust opzoeken en gaan fietsen? Of zomaar even weg van alles en met je kop in de wind staan? Neem dan contact op. Wie weet kan dat gewoon bij ons.

De reis

Naar Wongema toereizen is heel makkelijk. De reistijd vanaf Groningen is met het OV een klein uurtje: vanaf Groningen neem je de trein naar Winsum, waar je bus 65 richting Zoutkamp neemt. Die bus stopt voor de deur bij Wongema. Mocht de bus in het weekend minder rijden? Geen probleem, dan komen wij je even van Winsum ophalen.

Kom je met eigen vervoer? Parkeer je auto dan op de parkeerplaats tussen de kerk en het kerkhof, op het pleintje voor Wongema of aan de Ommelanderweg.

Telefoon & email

post@nieuwwongema.nl telefoon 085 – 4010 298

Adres

Tammingastraat 58, 9978 PD Hornhuizen

Openingsuren

Ma-vr 9-17 u
Za-zo 10-19 u

Reserveren bij Wongema

Stuur ons een mailtje via post@nieuwwongema.nl, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug. De beschikbaarheid vind je hier.

Nieuw Wongema maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt.

Nieuw Wongema maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt.