Bel of mail ons voor een vraag

Tammingastraat 58,
Hornhuizen

Werken, eten, slapen?

Ons eten en drinken

In de provincie Groningen is meer dan genoeg te eten te vinden. We zetten het graag bij Nieuw Wongema op het menu. Dat smaakt niet alleen super vers, het is ook fijn om relaties in de streek te hebben om samen te bouwen aan een nieuwe, meer lokale economie.

Wat vind je zoal bij ons? Graan (speltbloem, speltkorrels) en bessensap van Landgoud uit Kloosterburen, zuivel van Waddenmax uit Hornhuizen, aardappels van Westers uit Hornhuizen, eitjes uit Hornhuizen, vis van de Goede Vissers uit Lauwersoog, appelsap van Eikemaheert uit Loppersum, groenten van de Eemstuin uit Uithuizermeeden en verse – in Groningen gebrande – koffie van Koffiestation. Het brood en ander lekkers komt vaak van Bakkerij Peters uit Leens.

Het bier is bio en komt van de andere uithoek van ons land: Gulpener. De Cider komt dan weer van dichtbij: met appels uit de streek maken de Ciderwinkel uit Pieterburen een pittig brouwsel. Onze bitterballen zijn van zeewier: The Dutch Weedburger. En de limonadesiroop is van de Roze Bunker. Natuurlijk gebruiken we kraanwater en als je bubbels wilt, dan voegen we die zelf toe.

Thuis nagenieten van dit heerlijks? We bieden een beperkt assortiment aan in het Wongema-winkeltje.

Rietjes en meeneemmateriaal zijn trouwens ook natuurlijk. Natuurlijk!

Nieuw Wongema maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt.

Nieuw Wongema maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt.